ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Σύνδεση Χρήστη
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
 
Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα
Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα
Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα
Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 2 πόδια βαμμένη SPB-2L και ενισχυμένη βάση
Kωδικός XTH0002
Eπιλέξτε για σύγκριση :
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η αρθρωτή- πτυσσόμενη μπάρα Νο parking κόκκινου χρώματος είναι κατασκευασμένη από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ43 με δύο πόδια στήριξης(δίποδη). Η μπάρα προστατεύει θέσεις στάθμευσης και κλειδώνει με λουκέτο για ασφάλεια. Το λουκέτο προσαρμόζεται στο κάτω μέρος της μίας άρθρωσης ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά στερέωσης (βίδες, ούπατ, στριφώνια κλπ).

Οι διαστάσεις της μπάρας στην κατακόρυφη θέση είναι 57 cm x 45cm   ενώ το βάρος της είναι 3,10kg.

Στο ανώτερο τμήμα της μπάρας υπάρχουν δύο τρύπες που επιτρέπουν να εγκαταστήσετε το τηλεσκοπικό κοντάρι (για την μετατροπή της μπάρας από δίποδη σε τρίποδη).

Διαστάσεις: 570mm (πλάτος) x 450mm (ύψος)

Από χαλυβδοσωλήνα Φ43mm

Βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή σε κόκκινο χρώμα

Με ενισχυμένη βάση τύπου 'Π'

Κλειδώνει με λουκέτο

 Ο πιο οικονομικός τρόπος για να προστατεύετε την θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου σας.

Οι πτυσσόμενες μπάρες Νο parking προστατεύουν τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων και ασφαλίζουν έναντι κλοπής το οχημά σας όταν έχετε παρκάρει. Αποτρέπουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων.

Ταυτόχρονα προστατεύουν το κτίριο από προσπάθειες διάρρηξης με τρακάρισμα της πόρτας. Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους.

Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6 cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα.

 H δίποδη μπάρα Νο parking διατίθεται σε χαρτοκιβώτιο διαστάσεων 57 cm x 46cm για εύκολη και άνετη μεταφορά. Επίσης, στο χαρτοκιβώτιο συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά στερέωσης καθώς και το λουκέτο με το οποίο κλειδώνει η μπάρα.

 

     
© Copyright Χαρίτος Πυροσβεστικός Εξοπλισμός
Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology