ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Σύνδεση Χρήστη
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
 
Χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευση
Χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευση
Χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευση
Χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης ενισχυμένη
Kωδικός XTH0004
Eπιλέξτε για σύγκριση :
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπάρα parking με ενσωματωμένη κλειδαριά η οποία προστατεύει την θέση στάθμευσης σας. Έχει πόδι αντιστήριξης για μεγαλύτερη αντοχή και κλειδώνει για ασφάλεια. 

Η μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης APB-3L προστατεύει με απλό και οικονομικό τρόπο την θέση στάθμευσής σας.

Η μπάρα είναι αρθρωτή - πτυσσόμενη με 3 πόδια και είναι κατασκευασμένη από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα διαμέτρου Φ50mm για μεγαλύτερη αντοχή. Έχει μήκος 940mm και ύψος 460mm. Το γαλβανισμα είναι εξαιρετικής ποιότητας (electric zinc) ενώ η υφή και η αισθητική της μπάρας είναι ανώτερη και γίνεται αμέσως αντιληπτή σε σχέση με άλλες μπάρες.  Πρόκειται πιθανώς για την πιο όμορφη και ποιοτική μπάρα παγκοσμίως καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση πωλήσεων της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Διαθέτει ενσωματωμένη κλειδαριά η οποία προσαρμόζεται στο πόδι αντιστήριξης για να ασφαλίζει καθώς και 2 κόκκινες αντανακλαστικές ταινίες στο επάνω μέρος ώστε να γίνεται ευδιάκριτη από τους οδηγούς και τους διερχόμενους τη μέρα και τη νύχτα. Το χαρακτηριστικό όμως που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες μπάρες parking της αγοράς είναι οι ειδικά διαμορφωμένες αρθρώσεις οι οποίες είναι εξαιρετικά ενισχυμένες ώστε να αντέχουν ακόμα και σε πατήματα από ρόδες αυτοκινήτων.

     
© Copyright Χαρίτος Πυροσβεστικός Εξοπλισμός
Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology