ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Σύνδεση Χρήστη
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
Λίστα με τα αγαπημένα Xaritos-Pyrasfalia 
 

Σύνδεση

7 Λόγοι για να επιλέξετε εμάς ...
  1. Δωρεάν μεταφορικά  χωρίς κατώτατο όριο παραγγελίας!
  2. Η επιχείρησή μας στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα από Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους και Υδραυλικούς, έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημά σας και να επιλύσουν κάθε σας απορία.
  3. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, επισκέπτεται την επιχείρησή σας χωρίς καμία χρέωση, για να ελέγξει το χώρο σας και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση, που αρμόζει σε εσάς, ώστε να εξασφαλίσουμε την προστασία του χώρου και της περιουσίας σας.
  4. Η εταιρία μας είναι Πιστοποιημένη από Κρατικούς αλλά και Ιδιωτικούς φορείς, ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
  5. Όλα μας τα προϊόντα είναι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (CE, EN3) και προασπίζονται από αυστηρούςκανονισμούς (ISO) ώστε να τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητά τους.
  6. Όλες μας οι υπηρεσίες αλλά και τα περισσότερα προϊόντα μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά και υπεύθυνες δηλώσεις με τις οποίες εγγυόμαστε για την καταλληλότητά τους.
  7. Η 20ετής πολύτιμη εμπειρία μας στο χώρο της Πυροπροστασίας καθώς και το μεγάλο μας πελατολόγιο από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα, εξασφαλίζουν πως ο πελάτης μας θα βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός μας.

Διαχείριση Εφαρμογής Site -> Παραμετροποίηση Site Επισκέπτη -> Κείμενα Επικοινωνίας ( M.K.:50500002 )

     
© Copyright Χαρίτος Πυροσβεστικός Εξοπλισμός
Pegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology